After

Southwestern Ear, Nose, & Throat Hearing and Balance Center

Southwestern Ear, Nose, & Throat Hearing and Balance Center

Client objective – To create a more functional space for the administrative offices, and to refresh and update the reception area.

Jamie and her skilled team assisted in restructuring the back offices for the staff of the Southwestern Ear Nose & Throat Hearing and Balance Center. The next step was to redesign two separate reception areas, aiming for a sophisticated, updated look and feel. The process involved designing a newly proposed space plan for the core working and reception areas. This included a demolition plan, working drawings, finish & fabric specifications, and finally developing product specification and production.

Photography by Julien McRoberts

Raise the Caliber of your Professional Space

Share on Social